Welkom op

onze school

Proef de sfeer!

Wat leuk dat u belangstelling heeft voor onze school! De Sprenge is de enige openbare school in Emst. We zijn een persoonlijke school waar kinderen de ruimte hebben om zich op hun eigen manier te ontwikkelen. De school staat centraal in de gemeenschap en is op een mooie manier onderdeel van het gezellige dorp Emst.

U bent natuurlijk meer dan welkom om een kijkje te nemen in onze school. We nodigen u dan ook van harte uit voor een rondleiding of gesprek. Hiervoor kunt u contact op nemen met Menno van de Vlekkert. Hij is per telefoon te bereiken op nummer: 0578-661525. Mailen kan natuurlijk ook naar: desprengeemst@stichtingproo.nl

Tot ziens op De Sprenge Emst!

Rondleiding

Het beste beeld van onze school krijgt u natuurlijk als deze leeft en in beweging is. Voor een rondleiding bent u meer dan welkom! 


Visie en missie

De Sprenge Emst is een openbare school. Dit houdt in dat de school open staat voor iedereen en respect heeft voor ieders culturele en/of levensbeschouwelijke achtergrond. 

Stichting Proo

Onze school is onderdeel van Stichting Proo. De stichting vormt het bestuur voor openbare scholen in de gemeenten Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Heerde, Nunspeet, Odebroek en Putten.